Page 1 of 1

budabot registering trouble

PostPosted: 2011-12-14 18:04 GMT
by Byste
Hi there,

The DoRK organization has been using the bot Brotherbot for some time now, and yes it is in our organization. I don't know why, but for some reason I can't register the bot.

My toon is a 220 (and has been for some time).
I can't think of any reason why the bot would have alts registered on neutnet, and there's no command for checking neutnet alts from what I can tell.

The bot was always just ranked "applicant" in the org, could this be a reason for not being able to register it? I just promoted it to SC and am planning on trying again to register it tomorrow, but I just wanted to check in with you guys if you can think of why I can't get this bot registered. The error message I'm receiving is that "Brotherbot is not a member of an organization" so that was the only potential problem I could think of...

Thanks much!
~Byste

Re: budabot registering trouble

PostPosted: 2011-12-14 22:55 GMT
by Mireiawen
PoRK seems to be having problems, at least web interface is not working for me. Can't check if the XML files are served correctly though. But if there is a problem, I believe bots are going to have problem getting data as well. If Zacix can check and confirm if this is problem?

Re: budabot registering trouble

PostPosted: 2011-12-15 13:54 GMT
by Zacix
Yeah...as long as PoRK doesn't, you won't be able to register the bot. Hopefully it will be fixed soon.

Re: budabot registering trouble

PostPosted: 2011-12-16 9:04 GMT
by Zacix
Looks like it's up and running now. Should be able to register normally again.

Re: budabot registering trouble

PostPosted: 2011-12-16 20:53 GMT
by Byste
Thanks much guys!