You need to be in the same organization as the bot

How to use Neutnet

Moderator: Moderators

Post Reply
JungleGeorge
Neutnet Newbie
Posts: 2
Joined: 2012-12-03 21:33 UTC

You need to be in the same organization as the bot

Post by JungleGeorge » 2013-03-01 1:26 UTC

I tried to register our org bot using !registerbot <botname> and got the message.

Is that cause by something broken or that the bot was originally registered by someone else on the other server?

Zacix
Neutnet Bot Admin
Posts: 410
Joined: 2009-12-02 9:49 UTC

Re: You need to be in the same organization as the bot

Post by Zacix » 2013-03-01 8:00 UTC

!registerbot is currently not working properly...you can use just !register at the moment. I will let everyone know when bots needs to be registered again.

Post Reply